- Din guide til dessert opskrifter

Dessert opskrift

okt
06

Desserttærte med dadler og figner

Oprettet af admin on oktober 6th, 2012 at 4:31 pm

desserttærteHer følger en enkel og velsmagende desserttærte med dadler og friske figner dækket med en blanding af fløde og hytteost. Tærten er lidt anderledes på grund af brugen af dadler og figner, men er skøn og dejlig og kan f.eks. bruges i den dejlige juletid. Tærten tager cirka 60 minutter at lave.

Du skal bruge følgende ingredienser til tærten:

Tærtebunden:
60 g blødt margarine
2 ½ dl hvedemel
1 dl flormelis
100 g kvark original, 8%

Fyld:
6 stk friske figner i både
4 stk dadler skåret i strimler
2 tsk vanilje ekstrakt
1 ½ dl sukker
3 stk æg
2 dl fløde
4 spsk hytteost

Sådan sammensættes tærten:


1. Smuldr margarine og mel sammen. Bland i melis og kvark i og ælt til en glat dej. Rul dejen ud og beklæd en 26 cm tærteform. Prik dejen med en gaffel og for-bag bunden ved 200 ° C i ca. 10 minutter.

2. Tilføj figner både spredt i bunden af kagen. Put dadlerne på. Pisk æg, fløde, hytteost, sukker og vanille sammen og hæld det over.

3. Bag tærten færdig ved 180 ° C i ca. 45 minutter. Server tærten varm, gerne med vanilleis eller vanille creme.


GD Star Rating
loading...

Skriv et svar

  1.  

    |