- Din guide til dessert opskrifter

Muffins opskrifter

Muffins opskrifterMuffins, tæt beslægtet med cupcakes, er skønne små kager, som efterhånden har fundet sit store indpas i det danske hjemmebageri. Kagerne kan laves i utallige lækre kombinationer, hvori chokolade og forskellige former for bær ofte indgår. Mange af nemme at lave ud fra hovedet, og ellers kan man søge hjælp fra nogen af de mange lækre muffins opskrifter på nettet.

Her på siden kan du se de muffins opskrifter du kan finde på dessertunivers.dk. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ligger inde med gode opskrifter, som du mener vi bør have her på siden. Du kan sende dine muffins opskrifter til denne mailadresse: info@dessertunivers.dk. Du skal være velkommen til at komme tilbage, for vi udvider hele tiden med nye, spændende opskrifter.

Muffins er med tiden blevet så populære, at man kan købe forskellige deciderede muffins forme, som man kan bage sine kager i. Det er forme, som har forskellige mønstre i sig, og man kan således lave lækre muffins som en buket roser, som små kaffekopper eller små fine skåle. Efterhånden sætter kun kreativiteten en stopper for de mange spændende muligheder men bevæbnet med muffins opskrifter, er mulighederne uendelige.

Muffins er nært beslægtet med cupcakes, men er ikke helt det samme. Klik for at se vores cupcakes opskrifter.

GD Star Rating
loading...
Muffins opskrifter, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

  1.  

    |