- Din guide til dessert opskrifter

Lagkage opskrifter

lagkage opskrifterEn lagkage er nærmest indbegrebet af et godt kaffebord – eller et kaffebord uden en lagkage er ikke et rigtigt kaffebord. Alle har på et tidspunkt smagt en lagkage i en eller anden form. Varianterne og er utallige og det samme er antallet af lagkage opskrifter.

Vi har forsøgt at samle så mange gode lagkage opskrifter som muligt her på siden. Nogle lagkage opskrifter er ud fra hvilke lagkager vi selv har smagt gennem tiden, andre er lagkage opskrifter, som vi har fået anbefalet eller tilsendt.

Nogen af de lagkage opskrifter du kan finde her på siden er f.eks.:


En lagkage er et af de helt oplagte steder man virkelig kan forkæle – og imponere – sine gæster. Lav en smukt arrangeret lagkage med alverdens lækre ingredienser, og der vil blive snakket om den lagkagen i dagene efter.

En af de absolut mest kendte og populære lagkager er en Othellolagkage, som faktisk er også er til at lave, selv om man måske kunne tro at bagerens Othellolagkage vil være den bedste. Det gælder blot om at finde den helt rigtige Othello lagkage opskrift, og så gå i krig – det er overkommeligt, og festen vil få den lille ekstra ting, der gør den helt perfekt. Du kan finde denne opskrift længere oppe på denne side.

Et lille fif, hvis man gerne vil gøre lagkagen ekstra god er, at den ofte har godt af at stå og trække lidt, så ingredienserne i lagkagen rigtigt kan trække sammen. Dette gør sig generelt gældende for alle de mange lækre lagkager.

GD Star Rating
loading...
Lagkage opskrifter, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

One Response to Lagkage opskrifter

  1.  

    |