- Din guide til dessert opskrifter

Dessert opskrift

nov
08

Chokolademoussekage med yoghurtfyld

Oprettet af admin on november 8th, 2011 at 4:59 pm

chokolademoussekageDu skal bruge følgende ingredienser til chokolademoussekage med yoghurtfyld:

Chokolade Nederst:
4 stk æggeblommer
125 g sukker
35 g kakaopulver
6 hver æggehvide

Yoghurtpannacotta:
1 stykke vanillebønne
4 stykker husblas
1 kop piskefløde
60 g sukker
4 kopper almindelig yoghurt

Chokolademousse:
300 g mørk chokolade
150 g usaltet smør
3 stykker husblas
Varm 1 kop espresso kaffe
5 stk æggeblomme
5 stk æggehvider
100 g sukker

Sådan sammensætter du chokolademoussekage med yoghurtfyld:


Chokoladebasen:
1. Rør æggeblommerne med halvdelen af ​​sukker og kakao.
2. Pisk resterende sukker og kakao med æggehvider.
3. Bland æggeblandingen og marengs med en spatel.

4. Læg bagepapir på bageplade og fordel dejen ud.

5. Bag kagen ved 160 ° C 10-15 minutter.

Yoghurtpannacotta:
1. Del vaniljestangen i halve på langs.

2. Blød husblasen i koldt vand ca. 5 minutter. Tag dem op og pres vandet ud.

3. Bland fløde, vaniljebønne og sukker derefter tilføje gelatine.

4. Tag vaniljestangen. Tilsæt yoghurt og rør. Gem 3-4 spiseskefulde yoghurtpannacotta til glasering af kagen. Hæld resten af ​​yohurtblandingen ned i en mindre form end dem form af kagen skal laves i. Sæt til frysning.

Chokolademousse:
1. Bryd chokoladen i mindre stykker.

2. Smelt smørret, tilsæt chokolade og smelt det sammen. Lad det køle lidt. Pisk æggeblommer sammen.

3. Blød husblas i koldt vand ca. 5 minutter.

4. Pisk æggehvider og sukker til marengs.

5. Smelt husblas i kaffen og rør det i chokoladen. Rør marengs i til slut.

Sammensæt kagen som følger:
1. Skær chokoladebunden til at passe en springform af 26 cm.

2. Tilføj pannacottaen i midten og dæk det hele med chokolade mousse. Stryg med en varm kniv over toppen, så kagen får en glat top.

3. Glaser med et tyndt lag yoghurtpannacotta enden. Lad kagen stå køligt i 2-3 timer før servering. Server kagen skåret i stykker og drys med kakao.

GD Star Rating
loading...

Skriv et svar

  1.  

    |