- Din guide til dessert opskrifter

Dessert opskrift

nov
04

Chokolademarengskage

Oprettet af admin on november 4th, 2011 at 4:18 pm

Chokolademargenskage er en dejlig kage på højde med chokoladekagekrydderkagemarmorkagegulerodskage og æblekage. Her følger en dejligt opskrift.

Du skal bruge følgende ingredienser til en chokolademarengskage:

8 æggehvider
220 g sukker
60 g mørk kogechokolade, finthakket
60 g tørrede figner, finthakket
45 g svesker uden sten, finthakket
50 g tørre brødkrummer
25 g kakaopulver
1 spsk flormelis
1 spsk ekstra kakaopulver

Sådan sammensætter du chokolademarengskagen:


Forvarm ovnen til 120/100 grader varmluft. Smør en ca. 22 cm. springform  og kom bagepapir i den.
Pisk æggehviderne næsten stive i en mellemstor skål med elpisker. Tilsæt sukker, 1 spsk ad gangen og pisk hver gang til sukkeret er opløst. Fold chokolade, frugt, brødkrummer og siet kakao i massen.
Kom blandingen i springformen og bag den i 1½ time. Afkøles i ovnen med åben ovndør.
Drys med en blanding af flormelis og kakao. Serveres evt. med flødeskum.

GD Star Rating
loading...

Skriv et svar

  1.  

    |