- Din guide til dessert opskrifter

Dessert opskrift

nov
07

Ananasis

Oprettet af admin on november 7th, 2011 at 2:18 pm

Du skal bruge følgende ingredienser til ananasis:

1 stor ananas
3 pasteuriserede æggehvider
175 g sukker
2½ dl. piskefløde, pisket

Sådan laver du ananasis:


  1. Del ananasen på langs. Skrab frugtkødet og saften ned i en skål. Fjern den hårde stok. Finhak frugtkødet eller dér det i en food processor.
  2. Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkeret  lidt efter lidt under konstant piskning. Vend det hakkede ananaskød i flødeskummen og fold derefter æggehviderne i.
  3. Hæld blandingen i en fryseboks. Læg låg på og stil den i fryseren i 1 time. Tag fryseboksen yd og rør godt rundt. Stil den tilbage i fryseren indtil isen er fast.
  4. Stil isen i køleskabet 30 minutter inden servering. Fyld isen i afkølede ananasskallder og arranger dem på et fad eller servér isen i afkølede portionsglas.

Portionen er til 6-8 personer.

 

GD Star Rating
loading...

Skriv et svar

  1.  

    |