- Din guide til dessert opskrifter

Is opskrifter

Is dessertIs er noget der kan spises på alle tider af året, og derfor er is opskrifter altid noget, som folk efterspørger. Det bliver mere og mere normalt at folk selv laver is, så de kan serveres til børnefødselsdage, barnedåber osv. Der er hundredevis af forskellige måder at lave is på, og derfor lige så mange is opskrifter. Vi forsøger at have så mange som muligt samlet her på dessertunivers.dk, så der er et stort udvalg af is opskrifter at vælge imellem lige netop med de ingredienser du bedst kan lide.

Nedenfor kan du se nogen af de is opskrifter, som du kan finde her på side:


En af de små fif der kan gives hvis du vælger at lave is ud fra nogen af de is opskrifter du kan finde her på siden er, at tage isen ud af fryseren en halv time før den skal serveres og sætte den i køleskabet. Vi kender alle situationen, hvor gæsterne sidder rundt om bordet parat til den lækre is, og så er isen så frossen, at den er umulig at skære i, og man forsøger at varme en kniv under vand for nemmere at kunne skære i isen.

Hvis du mener der mangler nogen is opskrifter her på siden, eller ligger du selv inde med nogen dejlige is opskrifter, som du gerne vil dele med de øvrige brugere, er du meget velkommen til at sende din opskrift til info@dessertunivers.dk, og så bringer vi din is opskrift her på siden med dit navn.

Prøv også at se vores pandekage opskrifter eller læse mere om hjemmelavet is.

GD Star Rating
loading...
Is opskrifter, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

  1.  

    |