- Din guide til dessert opskrifter

Hjemmelavet is

Hjemmelavet is er blandt de absolut mest populære desserter ikke kun i Danmark også i udlandet. Der går langt i mellem man møder nogen, der ikke kan lide is, og derfor er en god hjemmelavet is en rigtig god måde at forkæle sine gæster og måske endda score nogen gode point for gode færdigheder i et køkken. Det behøver nemlig ikke at være hverken tidskrævende eller udfordrende at lave en rigtig dejlig og god hjemmelavet is. Man skal blot have de rigtige opskrifter og selvfølgelig alle nødvendige ingredienser, og så er det ellers bare med at klø på.

Se vores is opskrifter for at få inspiration og finde opskrifter på de mange dejlige hjemmelavede is.

En meget stor fordel ved at lave og servere hjemmelavet is for sine gæster, at du kan have lavet den lang tid i forvejen, så du ikke skal gå og bruge tiden på det på dagen, hvor gæsterne kommer. Og det kan være en rigtig stor befrielse. Det man skal huske på, når man skal servere isen er, at man lige skal tage den ud af fryseren lidt inden man skal bruge den. Gerne en halv time før den skal serveres, og så skal den blot stilles i køleskabet indtil den skal skæres og serveres. Det gør det hele meget nemmere og man slipper for larmende skeer og tallerkener, når man desperat forsøger at skære et stykke af isen og smage på herlighederne.

Specielt i sommertiden er hjemmelavet is men denne dejlige dessert er på ingen måde sæsonbetinget, og den kan naturligvis nydes på alle tider af året. I sommertiden kan man overveje at servere isen sammen med en bærsymfoni eller måske endda lidt grillet frugt som f.eks. en grillet ananas dessert. Kombinationsmulighederne er nærmest uendelige. Mange ynder også at servere en god is sammen med en dejlig hjemmelavet brownies.

Hjemmelavet is


GD Star Rating
loading...
Hjemmelavet is, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

  1.  

    |