- Din guide til dessert opskrifter

Dessert opskrift

nov
09

Panna Cotta

Oprettet af admin on november 9th, 2011 at 8:10 pm

panna-cottaPanna Cotta er en italiensk dessert baseret på fløde og vanilje. Desserten er let at tilberede og smager meget godt. Server den med hindbær sauce, så bliver det en lidt syrlig og endnu bedre.

Du skal bruge følgende ingredienser til Panna Cotta:

4 ½ stykker husblas
2 x vanillestang
7 ½ dl piskefløde
2 ½ dl sukker

Hindbær sauce:
1 pakke (225 g) frosne hindbær
100 g flormelis
2 spsk citronsaft

Sådan laver du Panna Cotta:


1. Put husblasen i koldt vand i 5 minutter. Skyl godt og pres vandet ud.

2. Skær vanillestangen op på midten og skrab kernerne ud.

3. Forsigtigt kodes fløde, sukker, vanillestangen og dens indhold. Tag det af ​​ovnpladen, fjern vanillestangen og rør husblas i. Hæld blandingen i seks små forme eller glas. Lad stå i mindst 3 timer før servering.

4. Placér optøede hindbær, flormelis og citronsaft i en foodprocessor til massen er flydende og si den.

Server desserten med frisk bærsauce og brombær. Brombær kan købes frosne hele året. Kan laves 1-2 dage før servering.

 

Har du en alternativ Panna Cotta opskrift, som du gerne vil dele med de andre læsere, er du meget velkommen til at sende den på info@dessertunivers.dk.

GD Star Rating
loading...

Skriv et svar

  1.  

    |