- Din guide til dessert opskrifter

Dessert opskrift

nov
08

Chokolade mousse

Oprettet af admin on november 8th, 2011 at 4:33 pm

Du skal bruge følgende ingredienser til en chokolade mousse:

2 dl fløde
225 g Kakaochokolade
4 stk æggeblomme
2 stk æggehvider
100 g melis

Husk at bruge pasteuriserede æg! Æggene skal gerne have stuetemperatur.

Sådan sammensætter du din chokolade mousse:


1. Pisk fløden til blød cremet masse og sæt koldt.

2. Smelt chokoladen forsigtigt i et vandbad. Brug lav temperatur og rør lidt ind imellem.

3. Pisk æggehviderne stive med flormelis. Bland forsigtigt sammen den smeltede chokolade med æggeblommerne,hæld flødeskum i og til sidst det stive æggehvider.

4. Hæld chokolade i individuelle forme eller en stor skål. Chokolade moussen skal stå køligt i mindst 2 timer før servering. Server med lidt flødeskum.

Tip: Kan laves 1-2 dage før brug. Du kan smelte chokolade i mikroovnen i stedet for i et vandbad. Smeltet ved lav effekt i 30 sekunder ad gangen. Rør engang imellem. Det er vigtigt du ikke har for høj effekt, hvis du vælger at bruge mikroovnen!

GD Star Rating
loading...

Skriv et svar

  1.  

    |