- Din guide til dessert opskrifter

Æblekage

Æblekage – en af de absolut mest populære former for kager i Danmark. Hvis man ser i Google, kan man se, at der er rigtig mange søgninger på æblekage hver måned sammenlignet med andre populære kager som kanelsnegle, krydderkage, kiksekage, gulerodskage og de mange andre favoritter.

Nedenfor har vi samlet nogen af de forskellige typer af æblekage – lige fra den velkendte traditionelle til nogen mere alternative opskrifter:

Den traditionelle
Amerikansk æbletærte
Æble kage med kanelis

Æblekage er noget mange kan huske fra deres barndom, hvor man fik den helt traditionelle æblekage serveret af sin mor til eftermiddagskaffe eller en hyggelig aftenstund, men æblekage findes i flere forskellige versioner, som man kan afveksle imellem, og man kan finde finde mange spændende opskrifter rundt omkring på nettet og i de forskellige kogebøger.

Når man får serveret en lækker æblekage, så vil den som regel altid være dejlig frisk, og en standardingrediens er ofte flødeskum og makroner. I hvert fald i de forskellige danske varianter der findes af kagen. Æblekagen er helt oplagt og meget kærkommen at lave for de personer, som har æbletræer i haven. De fleste kender til situationen med en overflod af æbler fra æbletræet, som man ikke ved, hvad man skal stille op med. Her er det helt oplagt at bruge en god del af dem til at lave en eller flere lækre æblekager, ligesom æblerne i øvrigt kan bruges til for eksempel marmelade, hvilket også rigtig mange gør. Mange har også held med at udvinde en rigtig dejlig og frisk æblejuice af æblerne.

Har du selv nogen gode æblekage opskrifter eller kender du til nogen opskrifter, som du gerne vil dele med andre, er du meget velkommen til at sende dem herind.

 

GD Star Rating
loading...
Æblekage, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

  1.  

    |